Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Naftasi OFK Brestač
Normal Tactiek Nova 4-4-2
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 44.1
weak Schieten very good
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šarac de bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Bečanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:1

6e minuut.
Rokas probeert naar een medespeler te passen. Mencik geeft een hoge lob. Şofariu kopt de bal weg. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:2

7e minuut.
Šapić speelt de bal door. Mirčetić heeft problemen om de bal te vangen. Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Gangstad speelt de bal door. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu passt de bal zonder na te denken. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:3

12e minuut.
Šapić heeft problemen om de bal te vangen. Galeru is nu in balbezit. Mirčetić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirčetić krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft een lange en hoge pass. Daar is Šarac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nastić heeft problemen om de bal te vangen. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik passt de bal met de wreef. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Bečanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Grmuša is nu in balbezit. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft een hoge lob. Şofariu rent richting de bal. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Bečanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Şofariu is nu in balbezit. Šarac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şofariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Aspiazu neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Galeru passt de bal in één keer door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes passt de bal zonder na te denken. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kralj kopt de bal weg. Gangstad speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:4

33e minuut.
Vicković speelt de bal door. Daar is Jusufspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Bečanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:5

36e minuut.
Šapić is nu in balbezit. Galeru onderschept slim de pass. Galeru geeft een lange en hoge pass. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:6

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gangstad met de inworp. Daar is Galeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeru geeft een lange en hoge pass. Nunes springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şofariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:7

44e minuut.
Šarac kopt de bal weg. Klungelig pakt Aspiazu de bal. Aspiazu passt de bal in één keer door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Şofariu de bal. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftasi 78%, OFK Brestač 22%.
FK Naftasi - OFK Brestač 0:8

48e minuut.
Pleşan kopt de bal weg. Klungelig pakt Aspiazu de bal. Aspiazu met een sublieme pass. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Şofariu passt de bal met de wreef. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal met de wreef. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. Bečanović bokst de bal weg. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mirčetić onderschept slim de pass. Mirčetić passt de bal zonder na te denken. Nastić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastić geeft een hoge lob. Šapić springt en kopt de bal. Rokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Gangstad is nu in balbezit. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu passt de bal met de wreef. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Nunes de bal. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu passt de bal met de wreef. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Bečanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:9

61e minuut.
Aspiazu kopt de bal weg. Şofariu controleert de bal met de borst. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu onderschept slim de pass. Şofariu schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Mencik passt de bal met de wreef. Nunes is nu in balbezit. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aspiazu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu passt de bal zonder na te denken. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:10

69e minuut.
Galeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal in één keer door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:11

72e minuut.
Aspiazu rent richting de bal. Şofariu rent richting de bal. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Bečanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jusufspahić trapt de bal weg van het doel. Aspiazu kopt de bal weg. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Šarac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bečanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:12

82e minuut.
Mencik geeft een hoge lob. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes passt de bal zonder na te denken. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Brestač 0:13

83e minuut.
Grmuša geeft een lange en hoge pass. Mencik kopt de bal weg. Nunes rent richting de bal. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mencik onderschept slim de pass. Mencik passt de bal met de wreef. Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. Bečanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mencik kopt de bal weg. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bierzyński geeft de bal voor. Şofariu rent richting de bal. Nunes rent richting de bal. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mencik speelt de bal door. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu met een sublieme pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftasi 79%, OFK Brestač 21%.
FK Naftasi - OFK Brestač 0:13