Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Ivanjica OFK Mladenovac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vukša is nu in balbezit. Vukša met een sublieme pass. Klungelig pakt Higl de bal. Higl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - OFK Mladenovac 0:1

12e minuut.
Kabić rent richting de bal. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić is nu in balbezit. Gligić schiet op doel. Milojković probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mitrović probeert naar een medespeler te passen. Medić is nu in balbezit. Velimirović begaat een overtreding. Velimirović krijgt een gele kaart. Medić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pavićević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Krstajić de bal. Radonjić probeert naar een medespeler te passen. Higl rent richting de bal. Vukša rent richting de bal. Vukša haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Njego geeft een lange en hoge pass. Hercegovac probeert de bal aan de voet te houden. Gligić is nu in balbezit. Medić rent richting de bal. Medić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Ivanjica 51%, OFK Mladenovac 49%.
Spartak Ivanjica - OFK Mladenovac 0:1

50e minuut.
Kabić met een sublieme pass. Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša geeft een hoge lob. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Njego bereikt de bal nog maar net als eerste. Njego met een sublieme pass. Medić is nu in balbezit. Gligić is nu in balbezit. Gligić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Milojković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavićević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gudelj is nu in balbezit. Gudelj geeft een hoge lob. Čolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Čolaković passt de bal zonder na te denken. Pavićević rent richting de bal. Pavićević passt de bal in één keer door. Medić is nu in balbezit. Medić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Ivanjica 52%, OFK Mladenovac 48%.
Spartak Ivanjica - OFK Mladenovac 0:1