Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Knjaževac OFK Brestač
Normal Tactiek Nova 4-4-2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.2
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Janjatović heeft problemen om de bal te vangen. Gangstad rent richting de bal. Janjatović begaat een overtreding. Janjatović krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Orešković met een sublieme pass. Barić heeft problemen om de bal te vangen. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ... Daar is Pančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:1

8e minuut.
Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad passt de bal met de wreef. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:2

17e minuut.
Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad passt de bal met de wreef. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gangstad passt de bal in één keer door. Şofariu is nu in balbezit. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Aspiazu geeft de bal voor. Klungelig pakt Gligorić de bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Gligorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Knjaževac 65%, OFK Brestač 35%.
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:2

48e minuut.
Milunović trapt de bal weg. Mencik kopt de bal weg. Barić heeft problemen om de bal te vangen. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. Gligorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:3

58e minuut.
Zagorac verovert de bal door een tackle van achteren. Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft de bal voor. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Milunović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:4

67e minuut.
Mencik geeft een hoge lob. Galeru kopt de bal weg. Şofariu controleert de bal met de borst. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Milunović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:5

68e minuut.
Grubor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gligorić de bal. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... Milunović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:6

71e minuut.
Gangstad met een sublieme pass. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. Milunović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Pančić geeft een hoge lob. Inworp. Gangstad met een snelle inworp. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu met een sublieme pass. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Milunović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Şofariu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pančić de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Orešković kan de bal niet met de borst controleren. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Şofariu heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gangstad neemt de hoekschop. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu schiet op doel. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milunović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nunes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:7

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Janjatović de bal onder controle te krijgen. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Orešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu onderschept slim de pass. Aspiazu geeft de bal voor. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Knjaževac 86%, OFK Brestač 14%.
OFK Knjaževac - OFK Brestač 0:7