Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Naftasi OFK Knjaževac
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Orešković is nu in balbezit. Mirčetić onderschept slim de pass. Šapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić is nu in balbezit. Mirčetić schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rašković met de inworp. Orešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Orešković met een sublieme pass. Grubor is nu in balbezit. Grubor draait met de bal, schiet en ... Bečanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Orešković is nu in balbezit. Orešković geeft een lange en hoge pass. Vukojević is nu in balbezit. Vukojević schiet op doel. Bečanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fabri controleert de bal met de borst. Rašković is nu in balbezit. Rašković probeert naar een medespeler te passen. Vukojević rent richting de bal. Vukojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grmuša verovert de bal door een tackle van achteren. Grmuša geeft een hoge lob. Šapić is nu in balbezit. Šapić haalt uit met een fantastische trap. Milunović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Knjaževac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftasi 30%, OFK Knjaževac 70%.
FK Naftasi - OFK Knjaževac 1:0

53e minuut.
Vicković kan de bal niet met de borst controleren. Vukojević rent richting de bal. Vukojević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šarac de bal onder controle te krijgen. Bečanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Naftasi - OFK Knjaževac 1:1

62e minuut.
Nastić passt de bal zonder na te denken. Mirčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Orešković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orešković krijgt een gele kaart. Mirčetić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kralj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Knjaževac 2:1

73e minuut.
Pančić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosić is nu in balbezit. Radak verovert de bal door een tackle van achteren. Radak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftasi 44%, OFK Knjaževac 56%.
FK Naftasi - OFK Knjaževac 2:1