Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobeda Sremski Karlovci OFK Brestač
Normal Tactiek Nova 4-4-2
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Mencik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:1

8e minuut.
Dimitrić heeft problemen om de bal te vangen. Nunes speelt de bal door. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. Pantić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:2

13e minuut.
Gangstad onderschept slim de pass. Gangstad geeft een lange en hoge pass. Nunes kopt de bal weg. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:3

14e minuut.
Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu passt de bal met de wreef. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Malbašić heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gangstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galeru is nu in balbezit. Galeru geeft een lange en hoge pass. Nunes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:4

21e minuut.
Ţipa met een sublieme pass. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu met een sublieme pass. Gangstad geeft de bal voor. Şofariu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Kastriota is nu in balbezit. Font verovert de bal door een tackle van achteren. Font passt de bal met de wreef. Nunes rent richting de bal. Aspiazu met een sublieme pass. Pantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:5

28e minuut.
Mencik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrić. Mencik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galeru met een snel genomen vrije trap. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:6

30e minuut.
Galeru geeft de bal voor. Aspiazu controleert de bal met de borst. Aspiazu speelt de bal door. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:7

35e minuut.
Pantić probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu met een sublieme pass. Klungelig pakt Nunes de bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Aspiazu rent richting de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes passt de bal zonder na te denken. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:8

43e minuut.
Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Gangstad is nu in balbezit. Gangstad passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Pantić bokst de bal weg.

45e minuut.
Dimitrić met een sublieme pass. Galeru is nu in balbezit. Galeru passt de bal met de wreef. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Sremski Karlovci 79%, OFK Brestač 21%.
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:8

49e minuut.
Gangstad rent richting de bal. Gangstad met een sublieme pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Nunes de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Štrbac geeft de bal voor. Inworp. Gangstad met een snelle inworp. Galeru geeft de bal voor. Nunes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Pantić trapt de bal weg van het doel. Štrbac is nu in balbezit. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Pantić trapt de bal weg van het doel. Aspiazu kopt de bal weg. Nunes kan de bal niet met de borst controleren. Nunes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aspiazu kopt de bal weg. Klungelig pakt Şofariu de bal. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:9

68e minuut.
Pantić met een sublieme pass. Klungelig pakt Gangstad de bal. Gangstad probeert naar een medespeler te passen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Pantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gangstad speelt de bal door. Mencik is nu in balbezit. Mencik passt de bal met de wreef. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Gangstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeru speelt de bal door. Dimitrić probeert de bal aan de voet te houden. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Galeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeru passt de bal in één keer door. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunes haalt uit met een fantastische trap. Pantić bokst de bal weg. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dimitrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrić met een sublieme pass. Aspiazu met een sublieme pass. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gangstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galeru rent richting de bal. Galeru geeft een lange en hoge pass. Daar is Šubarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mencik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu is nu in balbezit. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Sremski Karlovci 83%, OFK Brestač 17%.
Pobeda Sremski Karlovci - OFK Brestač 0:9