Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Ivanjica Dunav Smederevska Palanka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrović onderschept slim de pass. Mitrović passt de bal in één keer door. Gligić rent richting de bal. Gligić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lupulesku rent richting de bal. Njego rent richting de bal. Njego met een sublieme pass. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Medić rent richting de bal. Bulajić verovert de bal door een tackle van achteren. Gligić begaat een overtreding. Gligić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Krstajić geeft de bal voor. Njego rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paunović. Paunović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Ivanjica 52%, Dunav Smederevska Palanka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Ivanjica - Dunav Smederevska Palanka 0:0

67e minuut.
Pavićević geeft de bal voor. Medić heeft problemen om de bal te vangen. Eraković rent richting de bal. Medić bereikt de bal nog maar net als eerste. Medić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tolić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vlajić de bal onder controle te krijgen. Lupulesku is nu in balbezit. Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - Dunav Smederevska Palanka 0:1

76e minuut.
Njego geeft de bal voor. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić passt de bal zonder na te denken. Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - Dunav Smederevska Palanka 0:2

82e minuut.
Mugoša verovert de bal door een tackle van achteren. Mugoša geeft de bal voor. Vlajić probeert de bal met de borst te controleren. Pejić rent richting de bal. Pejić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Veljković kopt de bal weg. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić geeft de bal voor. Medić is nu in balbezit. Medić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Ivanjica - Dunav Smederevska Palanka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Ivanjica 47%, Dunav Smederevska Palanka 53%.
Spartak Ivanjica - Dunav Smederevska Palanka 1:2