Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Mladenovac FK Slavija Beograd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Kabić rent richting de bal. Dedović onderschept slim de pass. Dedović met een sublieme pass. Grušanović is nu in balbezit. Grušanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Mladenovac - FK Slavija Beograd 0:1

23e minuut.
Dedović speelt de bal door. Kabić rent richting de bal. Kabić probeert naar een medespeler te passen. Radonjić rent richting de bal. Radonjić geeft een lange en hoge pass. Stjepanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Udovičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić probeert naar een medespeler te passen. Grušanović is nu in balbezit. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vukša speelt de bal door. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dedović. Dedović krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Radeta is nu in balbezit. Vukša verovert de bal door een tackle van achteren. Vukša speelt de bal door. Higl is nu in balbezit. Higl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Mladenovac 45%, FK Slavija Beograd 55%.
OFK Mladenovac - FK Slavija Beograd 0:1

49e minuut.
Higl is nu in balbezit. Dedović begaat een overtreding. Higl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dedović speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kabić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kabić rent richting de bal. Kabić passt de bal in één keer door. Vukša probeert naar een medespeler te passen. Higl rent richting de bal. Higl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Grušanović met een sublieme pass. Dedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kabić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dedović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dedović kan niet meer verder spelen. Paplacko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Mladenovac 35%, FK Slavija Beograd 65%.
OFK Mladenovac - FK Slavija Beograd 0:1