Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.04
  • Stadion: Retarderi Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3097
Retarderi OFK Brestač
Normal Tactiek Nova 4-4-2
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 40
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Aspiazu speelt de bal door. Bubalo rent richting de bal. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu schiet op doel. Međedović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:1

3e minuut.
Ardalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeru onderschept slim de pass. Galeru speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bubalo de bal. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nunes is nu in balbezit. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:2

4e minuut.
Sladić speelt de bal door. Simonović is nu in balbezit. Simonović geeft de bal voor. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mencik rent richting de bal. Tešić is nu in balbezit. Mencik verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik geeft een lange en hoge pass. Şofariu geeft een lange en hoge pass. Međedović bokst de bal weg. Nunes rent richting de bal. Kruščić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nunes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nunes neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:3

8e minuut.
Klungelig pakt Şofariu de bal. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu speelt de bal door. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Nunes rent richting de bal. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Međedović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:4

14e minuut.
Gangstad passt de bal met de wreef. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nunes is nu in balbezit. Nunes passt de bal in één keer door. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Međedović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:5

21e minuut.
Galeru speelt de bal door. Mencik is nu in balbezit. Mencik geeft een lange en hoge pass. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gangstad is nu in balbezit. Gangstad geeft een hoge lob. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:6

30e minuut.
Galeru rent richting de bal. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Međedović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gangstad geeft een hoge lob. Şofariu heeft problemen om de bal te vangen. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:7

41e minuut.
Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu passt de bal zonder na te denken. Nunes rent richting de bal. Nunes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik geeft de bal voor. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retarderi 83%, OFK Brestač 17%.
Retarderi - OFK Brestač 0:7

46e minuut.
Nunes rent richting de bal. Aspiazu speelt de bal door. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Međedović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:8

47e minuut.
Ardalić heeft problemen om de bal te vangen. Ardalić probeert naar een medespeler te passen. Džarić rent richting de bal. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aspiazu speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Daar is Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Međedović bokst de bal weg. Nunes rent richting de bal. Nunes schiet op doel. Međedović bokst de bal weg. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:9

54e minuut.
Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nunes is nu in balbezit. Nunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:10

55e minuut.
Font geeft een lange en hoge pass. Inworp. Simonović met de inworp. Arsenović is nu in balbezit. Arsenović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Şofariu rent richting de bal. Ilišević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şofariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gangstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şofariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gangstad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aspiazu de bal. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Şofariu rent richting de bal. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Međedović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pleşan kopt de bal weg. Galeru is nu in balbezit. Galeru geeft een lange en hoge pass. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes draait met de bal, schiet en ... Međedović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mencik haalt uit met een fantastische trap. Međedović probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu kopt de bal weg. Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:11

71e minuut.
Sladić passt de bal met de wreef. Bubalo met een sublieme pass. Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu verovert de bal door een tackle van achteren. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Mencik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mencik met een sublieme pass. Aspiazu met een sublieme pass. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bubalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubalo geeft de bal voor. Mencik kopt de bal weg. Nunes rent richting de bal. Nunes geeft de bal voor. Međedović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gangstad met de inworp. Galeru geeft de bal voor. Nunes is nu in balbezit. Nunes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Simonović passt de bal zonder na te denken. Galeru met een sublieme pass. Aspiazu speelt de bal door. Şofariu rent richting de bal. Şofariu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:12

83e minuut.
Arsenović passt de bal zonder na te denken. Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţipa passt de bal zonder na te denken. Nunes is nu in balbezit. Nunes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes probeert naar een medespeler te passen. Ilišević is nu in balbezit. Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Retarderi - OFK Brestač 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retarderi 80%, OFK Brestač 20%.
Retarderi - OFK Brestač 0:13