Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pobeda Sremski Karlovci Spartak Ivanjica
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Klungelig pakt Tanjga de bal. Tanjga speelt de bal door. Ðurašković rent richting de bal. Medić bereikt de bal nog maar net als eerste. Medić schiet op doel. Pantić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Krstajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kešelj is nu in balbezit. Kešelj met een sublieme pass. Kastriota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastriota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Topić probeert naar een medespeler te passen. Tanjga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topić met een sublieme pass. Kešelj rent richting de bal. Kešelj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Topić is nu in balbezit. Topić passt de bal zonder na te denken. Mitrović heeft problemen om de bal te vangen. Kastriota is nu in balbezit. Kastriota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Sremski Karlovci 44%, Spartak Ivanjica 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pobeda Sremski Karlovci - Spartak Ivanjica 0:0

58e minuut.
Bajčetić is nu in balbezit. Bajčetić geeft een hoge lob. Topić geeft een hoge lob. Kešelj heeft problemen om de bal te vangen. Kešelj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pavićević onderschept slim de pass. Tanjga is nu in balbezit. Tanjga passt de bal zonder na te denken. Medić bereikt de bal nog maar net als eerste. Medić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Spartak Ivanjica 0:1

69e minuut.
Mitrović onderschept slim de pass. Mitrović passt de bal in één keer door. Kešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kešelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pobeda Sremski Karlovci - Spartak Ivanjica 1:1

70e minuut.
Kešelj onderschept slim de pass. Kešelj met een sublieme pass. Štrbac is nu in balbezit. Gudelj onderschept slim de pass. Gudelj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ðujić met de inworp. Tanjga met een sublieme pass. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Medić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pobeda Sremski Karlovci - Spartak Ivanjica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pobeda Sremski Karlovci 43%, Spartak Ivanjica 57%.
Pobeda Sremski Karlovci - Spartak Ivanjica 1:2