Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mladost GAT FK Radnicki Nis
433 Tactiek best
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
26.3 gemiddelde waardering 49.8
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


17e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Butuşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 0:1

23e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Jaggy onderschept slim de pass. Jaggy probeert naar een medespeler te passen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Butuşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 0:2

30e minuut.
Jaggy onderschept slim de pass. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Dědina rent richting de bal. Dědina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jaggy met een sublieme pass. Chojniak geeft een hoge lob. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel. Butuşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 0:3

41e minuut.
Rajić met een sublieme pass. Višnjićki bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladost GAT 66%, FK Radnicki Nis 34%.
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 0:3

52e minuut.
Vilaseca passt de bal zonder na te denken. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor begaat een overtreding. Dobor krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobor met een sublieme pass. Čordarov is nu in balbezit. Čordarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 1:3

78e minuut.
Vilaseca rent richting de bal. Vilaseca passt de bal zonder na te denken. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Butuşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 1:4

85e minuut.
Xiongshi passt de bal met de wreef. Dědina rent richting de bal. Dědina probeert naar een medespeler te passen. Kędra is nu in balbezit. Kędra schiet op doel. Butuşan bokst de bal weg.

87e minuut.
Andberger geeft de bal voor. Świężawski kopt de bal weg. Kekezović heeft problemen om de bal te vangen. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra schiet op doel. Butuşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladost GAT 57%, FK Radnicki Nis 43%.
FK Mladost GAT - FK Radnicki Nis 1:5