Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Resnik Marinkova Bara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mazić passt de bal in één keer door. Voin is nu in balbezit. Voin speelt de bal door. Bećković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bećković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trobok speelt de bal door. Mazić rent richting de bal. Mazić passt de bal zonder na te denken. Koroman is nu in balbezit. Koroman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Laušević trapt de bal weg van het doel. Arsić kopt de bal weg. Lešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroman rent richting de bal. Koroman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arsić heeft problemen om de bal te vangen. Kolarić is nu in balbezit. Bećković is nu in balbezit. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arsić rent richting de bal. Kolarić onderschept slim de pass. Kolarić passt de bal zonder na te denken. Bećković rent richting de bal. Bećković schiet op doel. Zelić bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 57%, Marinkova Bara 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter Resnik - Marinkova Bara 0:0

55e minuut.
Kastriota probeert naar een medespeler te passen. Koroman rent richting de bal. Jeftić is nu in balbezit. Koroman verovert de bal door een tackle van achteren. Koroman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trobok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić verovert de bal door een tackle van achteren. Jeftić speelt de bal door. Bećković rent richting de bal. Bećković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bokan geeft de bal voor. Daar is Mazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazić met een sublieme pass. Koroman is nu in balbezit. Koroman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Resnik - Marinkova Bara 0:1

79e minuut.
Dobrić probeert naar een medespeler te passen. Bećković is nu in balbezit. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić schiet op doel. Zelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Resnik 59%, Marinkova Bara 41%.
Proleter Resnik - Marinkova Bara 0:1