Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: III Liga.05
  • Stadion: Ruma Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2929
Ruma KMFK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Denković rent richting de bal. Denković geeft een hoge lob. Ražnatić heeft problemen om de bal te vangen. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kačar rent richting de bal. Kačar probeert naar een medespeler te passen. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel. Ražnatić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - KMFK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruma 51%, KMFK 49%.
Ruma - KMFK 1:0

55e minuut.
Daar is Marunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marunić geeft een hoge lob. Kačar bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić rent richting de bal. Glišić haalt uit met een fantastische trap. Bácskai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruma - KMFK 1:1

60e minuut.
Peković is nu in balbezit. Peković passt de bal zonder na te denken. Iličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Denković verovert de bal door een tackle van achteren. Denković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Šešelj verovert de bal door een tackle van achteren. Šešelj speelt de bal door. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel. Ikodinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Bajorek de bal. Bajorek geeft de bal voor. Jekić speelt de bal door. Osmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ikodinović trapt de bal weg. Klungelig pakt Šešelj de bal. Denković rent richting de bal. Denković draait met de bal, schiet en ... Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jekić is nu in balbezit. Jekić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - KMFK 2:1

84e minuut.
Kačar kopt de bal weg. Denković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - KMFK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruma 53%, KMFK 47%.
Ruma - KMFK 3:1