Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Bačka Palanka Partizan Vučitrn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Cajić met een snelle inworp. Daar is Stupar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupar geeft een hoge lob. Ocokoljić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stupar met de inworp. Stojšin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mihalić ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mihalić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Stojšin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojšin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Bačka Palanka - Partizan Vučitrn 0:1

19e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupar is nu in balbezit. Stupar passt de bal in één keer door. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić schiet op doel. Jevtić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Bačka Palanka - Partizan Vučitrn 0:2

24e minuut.
Dozet speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Habenšus verovert de bal door een tackle van achteren. Golubović is nu in balbezit. Golubović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Banjac passt de bal in één keer door. Vojnović rent richting de bal. Vojnović met een sublieme pass. Golubović rent richting de bal. Golubović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Golubović schiet op doel. Jerković kopt de bal weg. Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac draait met de bal, schiet en ... Golubović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ljubojević geeft de bal voor. Daar is Mićić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocokoljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin rent richting de bal. Stojšin schiet op doel. Paal! Daar is Dozet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevtić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stojšin rent richting de bal. Dozet verovert de bal door een tackle van achteren. Dozet probeert naar een medespeler te passen. Golubović rent richting de bal. Golubović schiet op doel. Vučelja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Bačka Palanka 56%, Partizan Vučitrn 44%.
Dunav Bačka Palanka - Partizan Vučitrn 0:2

53e minuut.
Jerković met een sublieme pass. Cajić met een sublieme pass. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Bačka Palanka - Partizan Vučitrn 0:3

71e minuut.
Ljubinković kopt de bal weg. Jerković heeft problemen om de bal te vangen. Banjac rent richting de bal. Golubović is nu in balbezit. Golubović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vešović kopt de bal weg. Cajić met een sublieme pass. Milosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Bačka Palanka 50%, Partizan Vučitrn 50%.
Dunav Bačka Palanka - Partizan Vučitrn 0:3