Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Smederevo Beli Orlovi Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Vučićević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Milošev de bal. Radojković met een sublieme pass. Čaušić rent richting de bal. Čaušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dedović verovert de bal door een tackle van achteren. Barović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Milošev zijn tegenspeler op de grond. Milošev krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kustudić trapt de bal weg van het doel. Milošev rent richting de bal. Milošev probeert naar een medespeler te passen. Malbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbašić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fejsa zal de hoekschop nemen. Daar is Stepanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanov haalt uit met een fantastische trap. Veljić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Smederevo - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:0

36e minuut.
Jeremić met een snelle inworp. Daar is Stepanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Barović is nu in balbezit. Barović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dedović speelt de bal door. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov passt de bal met de wreef. Čaušić heeft problemen om de bal te vangen. Čaušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Čaušić rent richting de bal. Dedović is nu in balbezit. Čaušić onderschept slim de pass. Čaušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Smederevo - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Smederevo 54%, Beli Orlovi Bačka Palanka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Smederevo - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:1

47e minuut.
Jeremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojković verovert de bal door een tackle van achteren. Radojković speelt de bal door. Čaušić is nu in balbezit. Čaušić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stamatović probeert de bal aan de voet te houden. Čaušić rent richting de bal. Dedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaušić verovert de bal door een tackle van achteren. Čaušić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ðušić is nu in balbezit. Ðušić geeft de bal voor. Malbašić kopt de bal weg. Radojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojković haalt uit met een fantastische trap. Petranović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Smederevo 58%, Beli Orlovi Bačka Palanka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Smederevo - Beli Orlovi Bačka Palanka 1:1