Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marinkova Bara FK Radnicki Nis
Normal Tactiek best
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten incredible
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Arsić rent richting de bal. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:1

9e minuut.
Arsić is nu in balbezit. Kędra onderschept slim de pass. Kędra met een sublieme pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jovović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiongshi met een snelle inworp. Dědina geeft de bal voor. Świężawski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arsić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaggy speelt de bal door. Kędra is nu in balbezit. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jovović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dědina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědina probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Zelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:2

19e minuut.
Vilaseca rent richting de bal. Vilaseca passt de bal met de wreef. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel. Zelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:3

21e minuut.
Świężawski passt de bal in één keer door. Vilaseca rent richting de bal. Vilaseca met een sublieme pass. Kędra is nu in balbezit. Kędra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:4

24e minuut.
Jaggy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilaseca speelt de bal door. Kędra rent richting de bal. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Zelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:5

24e minuut.
Klungelig pakt Mazić de bal. Koroman rent richting de bal. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Zelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kędra passt de bal in één keer door. Bokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski schiet op doel. Jovović probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Zelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Vilaseca met een snelle inworp. Kędra rent richting de bal. Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:6

36e minuut.
Bokan is nu in balbezit. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski met een sublieme pass. Kędra is nu in balbezit. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Zelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jaggy rent richting de bal. Jaggy met een sublieme pass. Vilaseca met een sublieme pass. Kędra heeft problemen om de bal te vangen. Kędra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jaggy onderschept slim de pass. Jaggy met een sublieme pass. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marinkova Bara 73%, FK Radnicki Nis 27%.
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:7

64e minuut.
Daar is Andberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andberger probeert naar een medespeler te passen. Jovović bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:8

70e minuut.
Arsić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilaseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:9

70e minuut.
Koroman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazić de bal. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chojniak met een sublieme pass. Jaggy met een sublieme pass. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Zelić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dědina zal de hoekschop nemen. Jaggy kopt de bal weg. Klungelig pakt Jovović de bal. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:10

75e minuut.
Zelić trapt de bal weg. Jaggy is nu in balbezit. Jaggy geeft de bal voor. Kędra is nu in balbezit. Kędra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:11

79e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Tabaković rent richting de bal. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Zelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:12

80e minuut.
Kędra passt de bal zonder na te denken. Świężawski is nu in balbezit. Tabaković met een sublieme pass. Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:13

84e minuut.
Jaggy verovert de bal door een tackle van achteren. Jaggy met een sublieme pass. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra draait met de bal, schiet en ... Zelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:14

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Trobok de bal onder controle te krijgen. Kędra kopt de bal weg. Trobok rent richting de bal. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jovović kopt de bal weg. Świężawski controleert de bal met de borst. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:15

89e minuut.
Inworp. Paić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędra probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Zelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marinkova Bara 75%, FK Radnicki Nis 25%.
Marinkova Bara - FK Radnicki Nis 0:16