Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Smederevo Dunav Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Dozet is nu in balbezit. Perić rent richting de bal. Dozet begaat een overtreding. Dozet krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Habenšus geeft de bal voor. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović onderschept slim de pass. Golubović draait met de bal, schiet en ... Petranović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Smederevo - Dunav Bačka Palanka 0:1

30e minuut.
Dokić kopt de bal weg. Dozet rent richting de bal. Jeremić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeremić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dozet onderschept slim de pass. Dozet geeft een hoge lob. Kustudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović onderschept slim de pass. Golubović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Smederevo 59%, Dunav Bačka Palanka 41%.
Dunav Smederevo - Dunav Bačka Palanka 0:1

55e minuut.
Vojnović geeft een lange en hoge pass. Štrbac speelt de bal door. Daar is Golubović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Smederevo - Dunav Bačka Palanka 0:2

55e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić passt de bal met de wreef. Vukomanov heeft problemen om de bal te vangen. Golubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fejsa controleert de bal met de borst. Štrbac geeft een hoge lob. Golubović is nu in balbezit. Golubović haalt uit met een fantastische trap. Petranović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Smederevo - Dunav Bačka Palanka 0:3

69e minuut.
Dedović kopt de bal weg. Klungelig pakt Fejsa de bal. Milosavljević rent richting de bal. Radulović onderschept slim de pass. Radulović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fejsa rent richting de bal. Fejsa draait met de bal, schiet en ... Kremenović bokst de bal weg.

76e minuut.
Banjac rent richting de bal. Dedović rent richting de bal. Banjac rent richting de bal. Golubović rent richting de bal. Golubović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Smederevo - Dunav Bačka Palanka 0:4

79e minuut.
Daar is Dedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrbac rent richting de bal. Štrbac passt de bal zonder na te denken. Banjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjac haalt uit met een fantastische trap. Petranović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbac verovert de bal door een tackle van achteren. Štrbac speelt de bal door. Golubović is nu in balbezit. Golubović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Smederevo 46%, Dunav Bačka Palanka 54%.
Dunav Smederevo - Dunav Bačka Palanka 0:4