Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Radnicki Nis Proleter Resnik
best Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 19.6
incredible Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiongshi probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Laušević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 1:0

3e minuut.
Paić passt de bal zonder na te denken. Vilaseca is nu in balbezit. Vilaseca met een sublieme pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaseca verovert de bal door een tackle van achteren. Vilaseca passt de bal in één keer door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 2:0

8e minuut.
Kędra rent richting de bal. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal in één keer door. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dědina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mugoša de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dědina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świężawski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jaggy speelt de bal door. Dobrić heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chojniak passt de bal met de wreef. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 3:0

18e minuut.
Jaggy verovert de bal door een tackle van achteren. Jaggy speelt de bal door. Vilaseca met een sublieme pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel. Laušević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Xiongshi probeert de bal aan de voet te houden. Voin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiongshi verovert de bal door een tackle van achteren. Xiongshi passt de bal met de wreef. Dědina geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laušević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 4:0

26e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědina met een sublieme pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Paić speelt de bal door. Vilaseca is nu in balbezit. Vilaseca probeert naar een medespeler te passen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 5:0

32e minuut.
Kędra is nu in balbezit. Świężawski rent richting de bal. Świężawski passt de bal zonder na te denken. Daar is Vilaseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilaseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lešević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vilaseca met de inworp. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Paić probeert naar een medespeler te passen. Jaggy rent richting de bal. Jaggy passt de bal in één keer door. Kędra rent richting de bal. Kędra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 6:0

37e minuut.
Vilaseca passt de bal met de wreef. Daar is Mugoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Laušević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 7:0

38e minuut.
Chojniak speelt de bal door. Dědina is nu in balbezit. Dědina passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski schiet op doel. Laušević bokst de bal weg. Świężawski krijgt zijn hoofd ertegen. Laušević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 8:0

42e minuut.
Kuljić geeft de bal voor. Xiongshi geeft de bal voor. Kuljić probeert de bal met de borst te controleren. Świężawski rent richting de bal. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnicki Nis 26%, Proleter Resnik 74%.
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 9:0

46e minuut.
Jaggy probeert naar een medespeler te passen. Kędra rent richting de bal. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 10:0

48e minuut.
Chojniak geeft een lange en hoge pass. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milićković is nu in balbezit. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Laušević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dědina rent richting de bal. Dědina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 11:0

49e minuut.
Świężawski passt de bal zonder na te denken. Vilaseca rent richting de bal. Vilaseca probeert naar een medespeler te passen. Kędra rent richting de bal. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vilaseca speelt de bal door. Kędra is nu in balbezit. Dobrić is nu in balbezit. Kędra onderschept slim de pass. Kędra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Chojniak de bal onder controle te krijgen. Bečejac rent richting de bal. Bečejac geeft een lange en hoge pass. Dědina is nu in balbezit. Dědina geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Laušević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Paić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lešević de bal. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel. Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Lešević geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaggy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaggy passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laušević trapt de bal weg van het doel. Chojniak kopt de bal weg. Kędra heeft problemen om de bal te vangen. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Laušević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Paić passt de bal met de wreef. Świężawski rent richting de bal. Kędra rent richting de bal. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jeftić is nu in balbezit. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra passt de bal met de wreef. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 12:0

78e minuut.
Jaggy probeert naar een medespeler te passen. Vilaseca geeft de bal voor. Mugoša rent richting de bal. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski schiet op doel. Laušević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vilaseca met de inworp. Jeftić speelt de bal door. Chojniak speelt de bal door. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Laušević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnicki Nis 16%, Proleter Resnik 84%.
FK Radnicki Nis - Proleter Resnik 13:0