Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:14
  • Competitiewedstrijd: III Liga.05
  • Stadion: KMFK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3094
KMFK FK Radnicki Nis
Normal Tactiek nece
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten incredible
weak Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal in één keer door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kędra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:1

5e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra passt de bal met de wreef. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:2

7e minuut.
Świężawski geeft de bal voor. Ikodinović probeert naar een medespeler te passen. Dědina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědina geeft de bal voor. Kerić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vilaseca neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świężawski controleert de bal met de borst. Świężawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:3

10e minuut.
Kerić is nu in balbezit. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski passt de bal met de wreef. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:4

12e minuut.
Dědina geeft een lange en hoge pass. Daar is Marunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak speelt de bal door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vilaseca heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Świężawski de bal. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Ikodinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gligorić geeft een hoge lob. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft de bal voor. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:5

24e minuut.
Vilaseca geeft een hoge lob. Gligorić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:6

24e minuut.
Glišić passt de bal in één keer door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski met een sublieme pass. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal in één keer door. Dědina rent richting de bal. Dědina geeft de bal voor. Kędra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vilaseca probeert de bal aan de voet te houden. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra passt de bal in één keer door. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:7

32e minuut.
Iličević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilaseca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paić geeft een lange en hoge pass. Świężawski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vilaseca rent richting de bal. Vilaseca geeft de bal voor. Świężawski rent richting de bal. Świężawski haalt uit met een fantastische trap. Ražnatić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ikodinović bokst de bal weg.

37e minuut.
Dědina geeft de bal voor. Vilaseca is nu in balbezit. Vilaseca speelt de bal door. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vilaseca is nu in balbezit. Vilaseca speelt de bal door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ražnatić de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:8

41e minuut.
Kędra is nu in balbezit. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Dědina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski passt de bal zonder na te denken. Kędra is nu in balbezit. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMFK 91%, FK Radnicki Nis 9%.
KMFK - FK Radnicki Nis 0:9

47e minuut.
Świężawski kan de bal niet met de borst controleren. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Kerić is nu in balbezit. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:10

51e minuut.
Jaggy passt de bal met de wreef. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski passt de bal zonder na te denken. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Simeunović heeft problemen om de bal te vangen. Jaggy speelt de bal door. Kerić is nu in balbezit. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Kędra is nu in balbezit. Kędra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Vilaseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaseca probeert naar een medespeler te passen. Kędra is nu in balbezit. Kędra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:11

66e minuut.
Vilaseca verovert de bal door een tackle van achteren. Vilaseca passt de bal zonder na te denken. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski draait met de bal, schiet en ... Ikodinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:12

73e minuut.
Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal in één keer door. Świężawski rent richting de bal. Świężawski schiet op doel. Ražnatić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:13

75e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Kędra verovert de bal door een tackle van achteren. Kędra met een sublieme pass. Vilaseca heeft problemen om de bal te vangen. Vilaseca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:14

76e minuut.
Vilaseca is nu in balbezit. Vilaseca geeft de bal voor. Jovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Dědina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dědina passt de bal met de wreef. Kędra is nu in balbezit. Kędra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Xiongshi rent richting de bal. Xiongshi passt de bal zonder na te denken. Dědina probeert naar een medespeler te passen. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski schiet op doel. Ikodinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Chojniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Świężawski de bal. Świężawski passt de bal in één keer door. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chojniak met een sublieme pass. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski speelt de bal door. Kędra is nu in balbezit. Kędra draait met de bal, schiet en ... Ikodinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dědina heeft problemen om de bal te vangen. Dědina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kędra de bal. Kędra haalt uit met een fantastische trap. Ikodinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMFK - FK Radnicki Nis 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMFK 79%, FK Radnicki Nis 21%.
KMFK - FK Radnicki Nis 0:15