Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: III Liga.06
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11575
Fc Dj Milan (Mirijevo) БСК БОРЧА
trening Tactiek attack
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten matig
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Bosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu geeft de bal voor. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Forc rent richting de bal. Forc geeft een lange en hoge pass. Centonze probeert de bal met de borst te controleren. Aleksić verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - БСК БОРЧА 1:0

28e minuut.
Kulczyk speelt de bal door. Cerović is nu in balbezit. Cerović passt de bal met de wreef. Daar is Bosančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kurčubić probeert naar een medespeler te passen. Fitzgerald kopt de bal weg. Daar is Soares Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović draait met de bal, schiet en ... Kurčubić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 61%, БСК БОРЧА 39%.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - БСК БОРЧА 1:0

62e minuut.
Fitzgerald is nu in balbezit. Fitzgerald passt de bal met de wreef. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alpha passt de bal in één keer door. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu geeft een hoge lob. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 59%, БСК БОРЧА 41%.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - БСК БОРЧА 1:0