Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Subotica Budućnost Vladičin Han
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Zeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolaković is nu in balbezit. Met opzet legt Zeković zijn tegenspeler op de grond. Zeković krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pejaković met een snelle inworp. Ignjatov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čolaković. Čolaković krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rončević passt de bal in één keer door. Topić geeft de bal voor. Pušonja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević haalt uit met een fantastische trap. Vučenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Subotica - Budućnost Vladičin Han 1:0

26e minuut.
Kalajdžić is nu in balbezit. Šatara probeert naar een medespeler te passen. Zeković met een sublieme pass. Anđelkov is nu in balbezit. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap. Batez bokst de bal weg. Bokan kopt de bal weg. Kalajdžić heeft problemen om de bal te vangen. Kalajdžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović geeft een hoge lob. Pejaković met een sublieme pass. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zeković verovert de bal door een tackle van achteren. Vujkov is nu in balbezit. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković rent richting de bal. Čolaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Subotica 52%, Budućnost Vladičin Han 48%.
Rudar Subotica - Budućnost Vladičin Han 1:0

55e minuut.
Ignjatov geeft de bal voor. Inworp. Radmilović met een snelle inworp. Vukas is nu in balbezit. Vukas geeft de bal voor. Vučenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pušonja is nu in balbezit. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pušonja zijn tegenspeler op de grond. Pušonja krijgt een gele kaart. Čolaković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lazarević rent richting de bal. Lazarević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vučenov met een harde bal richting middenveld. Kalajdžić kopt de bal weg. Bokan probeert de bal aan de voet te houden. Anđelkov is nu in balbezit. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Batez niet meer kan verder spelen. Tapušković komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Topić is nu in balbezit. Topić geeft een lange en hoge pass. Zeković probeert de bal aan de voet te houden. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Subotica - Budućnost Vladičin Han 2:0

84e minuut.
Grubić geeft een hoge lob. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeković passt de bal met de wreef. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Subotica - Budućnost Vladičin Han 2:1

87e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić passt de bal in één keer door. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Subotica 49%, Budućnost Vladičin Han 51%.
Rudar Subotica - Budućnost Vladičin Han 2:1