Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Orlovi Kraljevo Fc Dj Milan (Mirijevo)
Normal Tactiek trening
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Vasković rent richting de bal. Samardžija verovert de bal door een tackle van achteren. Samardžija met een sublieme pass. Aleksić rent richting de bal. Aleksić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Alpha onderschept slim de pass. Madeo is nu in balbezit. Madeo passt de bal zonder na te denken. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kurčubić trapt de bal weg. Daar is Sladić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samardžija is nu in balbezit. Samardžija draait met de bal, schiet en ... Tapušković probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aleksić rent richting de bal. Petrašinović is nu in balbezit. Madeo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić haalt uit met een fantastische trap. Tapušković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:1

39e minuut.
Sladić rent richting de bal. Madeo onderschept slim de pass. Madeo speelt de bal door. Aleksić rent richting de bal. Aleksić schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koc onderschept slim de pass. Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha passt de bal in één keer door. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 69%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 31%.
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:2

49e minuut.
Sladić rent richting de bal. Madeo is nu in balbezit. Madeo passt de bal met de wreef. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu geeft de bal voor. Tapušković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Samardžija schiet op doel. Selena probeert de bal aan de voet te houden. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić schiet op doel. Tapušković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:3

52e minuut.
Samardžija rent richting de bal. Samardžija met een sublieme pass. Klungelig pakt Madeo de bal. Aleksić rent richting de bal. Aleksić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:4

65e minuut.
Vasković heeft problemen om de bal te vangen. Madeo is nu in balbezit. Madeo passt de bal met de wreef. Samardžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samardžija haalt uit met een fantastische trap. Tapušković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Soares Filho met een sublieme pass. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski passt de bal in één keer door. Soares Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho geeft de bal voor. Tapušković bokst de bal weg. Samardžija heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho onderschept slim de pass. Soares Filho passt de bal in één keer door. Aleksić is nu in balbezit. Aleksić schiet op doel. Tapušković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Predić heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski passt de bal met de wreef. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Petrašinović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madeo probeert de bal met de borst te controleren. Madeo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 81%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 19%.
Beli Orlovi Kraljevo - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:5