Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Sremska Mitrovica Budućnost Vladičin Han
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Cacić de bal. Cacić passt de bal in één keer door. Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić schiet op doel. Knežić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 0:1

10e minuut.
Kalajdžić kopt de bal weg. Pekić heeft problemen om de bal te vangen. Anđelkov verovert de bal door een tackle van achteren. Anđelkov schiet op doel. Knežić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 0:2

17e minuut.
Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft een hoge lob. Nešić kopt de bal weg. Ašćerić is nu in balbezit. Ašćerić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 1:2

42e minuut.
Grubić passt de bal met de wreef. Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Sremska Mitrovica 59%, Budućnost Vladičin Han 41%.
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 1:2

51e minuut.
Rašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašković begaat een overtreding. Rašković krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lečić onderschept slim de pass. Lečić speelt de bal door. Cacić is nu in balbezit. Cacić draait met de bal, schiet en ... Vučenov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 2:2

75e minuut.
Vučenov met een harde bal richting middenveld. Zeković met een sublieme pass. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap. Knežić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 2:3

78e minuut.
Pejaković geeft een lange en hoge pass. Pekić probeert de bal aan de voet te houden. Bečanović is nu in balbezit. Anđelkov onderschept slim de pass. Anđelkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Sremska Mitrovica 45%, Budućnost Vladičin Han 55%.
Proleter Sremska Mitrovica - Budućnost Vladičin Han 2:3