Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: III Liga.06
  • Stadion: Celsius Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2900
Celsius Rudar Subotica
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Grozdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rončević verovert de bal door een tackle van achteren. Rončević probeert naar een medespeler te passen. Lazarević rent richting de bal. Lazarević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pantić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vučić komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Pantović rent richting de bal. Topić onderschept slim de pass. Topić passt de bal in één keer door. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grujin. Grujin krijgt een gele kaart. Jokanović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Lazarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić rent richting de bal. Grujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celsius - Rudar Subotica 0:1

22e minuut.
Ćuruvija kopt de bal weg. Barišić heeft problemen om de bal te vangen. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević haalt uit met een fantastische trap. Šćepanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Grujin geeft een hoge lob. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović geeft een hoge lob. Vučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celsius 49%, Rudar Subotica 51%.
Celsius - Rudar Subotica 0:1

54e minuut.
Jokanović probeert naar een medespeler te passen. Jocić is nu in balbezit. Jocić passt de bal zonder na te denken. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša geeft een lange en hoge pass. Tapušković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiljević begaat een overtreding. Vukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Šatara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barišić kopt de bal weg. Kolarić probeert de bal aan de voet te houden. Lazarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celsius - Rudar Subotica 0:2

58e minuut.
Grozdić probeert naar een medespeler te passen. Vučić heeft problemen om de bal te vangen. Vučić passt de bal in één keer door. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović haalt uit met een fantastische trap. Tapušković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Grujin onderschept slim de pass. Grozdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdić passt de bal zonder na te denken. Vučić is nu in balbezit. Vučić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša met een sublieme pass. Grozdić met een sublieme pass. Vučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jocić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jocić probeert naar een medespeler te passen. Vučić is nu in balbezit. Grozdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vukas is nu in balbezit. Vukas geeft de bal voor. Kolarić rent richting de bal. Kolarić haalt uit met een fantastische trap. Junuzić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celsius 35%, Rudar Subotica 65%.
Celsius - Rudar Subotica 0:2