Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
БСК БОРЧА Beli Orlovi Kraljevo
attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Sovilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević onderschept slim de pass. Mirosavljević passt de bal met de wreef. Cerović is nu in balbezit. Cerović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Centonze probeert naar een medespeler te passen. Petrašinović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marić. Marić krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Andrić onderschept slim de pass. Andrić met een sublieme pass. Bosančić is nu in balbezit. Bosančić haalt uit met een fantastische trap. Tapušković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 1:0

32e minuut.
Tapušković met een harde bal richting middenveld. Fitzgerald is nu in balbezit. Fitzgerald geeft een hoge lob. Mirosavljević is nu in balbezit. Mirosavljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sovilj is nu in balbezit. Fitzgerald verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzgerald speelt de bal door. Mirosavljević is nu in balbezit. Mirosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sladić rent richting de bal. Pantelić onderschept slim de pass. Pantelić passt de bal zonder na te denken. Daar is Mirosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirosavljević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БСК БОРЧА 33%, Beli Orlovi Kraljevo 67%.
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 1:0

56e minuut.
Stojšić trapt de bal weg van het doel. Fitzgerald rent richting de bal. Fitzgerald passt de bal zonder na te denken. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mirosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Predić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović verovert de bal door een tackle van achteren. Cerović speelt de bal door. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sladić probeert naar een medespeler te passen. Centonze heeft problemen om de bal te vangen. Centonze geeft de bal voor. Pantelić is nu in balbezit. Pantelić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 2:0

71e minuut.
Vučićević passt de bal in één keer door. Inworp. Fitzgerald met een snelle inworp. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 3:0

79e minuut.
Marić verovert de bal door een tackle van achteren. Marić passt de bal zonder na te denken. Fitzgerald met een sublieme pass. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević haalt uit met een fantastische trap. Tapušković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerović is nu in balbezit. Cerović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 4:0

82e minuut.
Bosančić passt de bal met de wreef. Pantelić is nu in balbezit. Pantelić met een sublieme pass. Bosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosančić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petrašinović rent richting de bal. Fitzgerald onderschept slim de pass. Fitzgerald speelt de bal door. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 5:0

87e minuut.
Paciuga geeft de bal voor. Bosančić kopt de bal weg. Mirosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirosavljević haalt uit met een fantastische trap. Tapušković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: БСК БОРЧА 40%, Beli Orlovi Kraljevo 60%.
БСК БОРЧА - Beli Orlovi Kraljevo 6:0