Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budućnost Vladičin Han Celsius
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Grozdić is nu in balbezit. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušonja maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pušonja moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pušonja schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Klungelig pakt Kalajdžić de bal. Anđelkov rent richting de bal. Vasiljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkov verovert de bal door een tackle van achteren. Anđelkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Celsius 1:0

21e minuut.
Jocić speelt de bal door. Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša speelt de bal door. Anđelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grozdić is nu in balbezit. Pejaković speelt de bal door. Pantović probeert naar een medespeler te passen. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Vasiljević de bal. Veljović rent richting de bal. Veljović passt de bal zonder na te denken. Anđelkov is nu in balbezit. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft de bal voor. Zeković probeert de bal aan de voet te houden. Anđelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov geeft de bal voor. Anđelkov is nu in balbezit. Anđelkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Celsius 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budućnost Vladičin Han 55%, Celsius 45%.
Budućnost Vladičin Han - Celsius 2:0

53e minuut.
Popadić rent richting de bal. Grubić begaat een overtreding. Popadić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popadić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ignjatov met een sublieme pass. Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grubić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović heeft problemen om de bal te vangen. Ljubanović probeert naar een medespeler te passen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić met een sublieme pass. Anđelkov rent richting de bal. Anđelkov schiet op doel. Šćepanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Budućnost Vladičin Han - Celsius 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budućnost Vladičin Han 53%, Celsius 47%.
Budućnost Vladičin Han - Celsius 3:0