Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Majdanpek Soko Velika Plana
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


27e minuut.
Janjatović passt de bal met de wreef. Kasalica rent richting de bal. Peruničić verovert de bal door een tackle van achteren. Vitas rent richting de bal. Vitas draait met de bal, schiet en ... Protić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihalić heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

33e minuut.
Janjatović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vojnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Soko Velika Plana 1:0

37e minuut.
Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošnjak speelt de bal door. Vitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Majdanpek - Soko Velika Plana 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Majdanpek 58%, Soko Velika Plana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunav Majdanpek - Soko Velika Plana 1:1

51e minuut.
Doeltrap. Protić met een harde bal richting middenveld. Dabetić kopt de bal weg. Peruničić is nu in balbezit. Peruničić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dabetić met een sublieme pass. Kasalica is nu in balbezit. Vitas verovert de bal door een tackle van achteren. Vitas schiet op doel. Mihalić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Dabetić onderschept slim de pass. Dabetić met een sublieme pass. Ðinđić speelt de bal door. Vitas is nu in balbezit. Vitas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Protić met een harde bal richting middenveld. Dabetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić begaat een overtreding. Matić krijgt een gele kaart. Dabetić raakt geblesseerd tijdens het duel. Dabetić met een snel genomen vrije trap. Bošnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošnjak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kasalica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasalica geeft de bal voor. Daar is Vojnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Soko Velika Plana 2:1

86e minuut.
Dabetić rent richting de bal. Mrnjavčević onderschept slim de pass. Mrnjavčević passt de bal in één keer door. Pajčin rent richting de bal. Pajčin schiet op doel. Silađi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Majdanpek 50%, Soko Velika Plana 50%.
Dunav Majdanpek - Soko Velika Plana 2:1