Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Gornji Asambair Crvena Zvezda Istočno Sarajevo
proba Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


23e minuut.
Virani is nu in balbezit. Jelikić begaat een overtreding. Virani raakt geblesseerd tijdens het duel. Virani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jovšić is nu in balbezit. Jovšić schiet op doel. Gutović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vukušić heeft problemen om de bal te vangen. Isaković rent richting de bal. Vukušić maakt een afschuwelijke overtreding. Isaković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Isaković kan niet meer verder spelen. Čaušić komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kirin verovert de bal door een tackle van achteren. Kirin geeft een hoge lob. Čaušić heeft problemen om de bal te vangen. Jovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovšić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Balabanović passt de bal zonder na te denken. Nemeček is nu in balbezit. Nemeček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Walsh de bal. Walsh schiet op doel. Gutović bokst de bal weg.

42e minuut.
Jovšić is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Čaušić neemt de hoekschop. Balabanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 47%, Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 53%.
FK Gornji Asambair - Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 1:0

50e minuut.
Walsh onderschept slim de pass. Walsh passt de bal zonder na te denken. Jovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovšić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kirin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 2:0

56e minuut.
Čaušić rent richting de bal. Čaušić geeft een lange en hoge pass. Balabanović kopt de bal weg. Jovšić rent richting de bal. Jovšić schiet op doel. Gutović bokst de bal weg.

60e minuut.
Balabanović is nu in balbezit. Balabanović passt de bal zonder na te denken. Jovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovšić draait met de bal, schiet en ... Paal! Gutović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Čaušić probeert de bal aan de voet te houden. Čaušić speelt de bal door. Balabanović rent richting de bal. Balabanović haalt uit met een fantastische trap. Gutović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 3:0

75e minuut.
Ćetković passt de bal in één keer door. Kordić rent richting de bal. Kordić passt de bal in één keer door. Talović is nu in balbezit. Talović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kurbegović is nu in balbezit. Iličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Iličević met een sublieme pass. Balabanović is nu in balbezit. Balabanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vukušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabanović onderschept slim de pass. Balabanović probeert naar een medespeler te passen. Walsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 4:0

90e minuut.
Prusak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talović rent richting de bal. Talović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 35%, Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 65%.
FK Gornji Asambair - Crvena Zvezda Istočno Sarajevo 4:0