Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beli Orlovi Kraljevo Dunav Majdanpek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ćurković met een snelle inworp. Daar is Grmuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sovilj begaat een overtreding. Sovilj krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikodijević onderschept slim de pass. Nikodijević speelt de bal door. Sovilj is nu in balbezit. Sovilj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grmuša rent richting de bal. Sovilj is nu in balbezit. Sovilj passt de bal met de wreef. Vučićević rent richting de bal. Vučićević schiet op doel. Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sovilj onderschept slim de pass. Damjanović speelt de bal door. Kasalica rent richting de bal. Vučićević verovert de bal door een tackle van achteren. Vučićević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Simatović is nu in balbezit. Vučićević verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalić met een sublieme pass. Vučićević rent richting de bal. Vučićević haalt uit met een fantastische trap. Protić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Majdanpek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 44%, Dunav Majdanpek 56%.
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Majdanpek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beli Orlovi Kraljevo 42%, Dunav Majdanpek 58%.
Beli Orlovi Kraljevo - Dunav Majdanpek 1:0