Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Obrenovac Celsius
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Muslin kopt de bal weg. Žigić is nu in balbezit. Žigić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Živanović de bal. Živanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vujošević met een sublieme pass. Perutović rent richting de bal. Perutović met een sublieme pass. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić haalt uit met een fantastische trap. Šćepanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pantović met een snelle inworp. Ljubanović heeft problemen om de bal te vangen. Ljubanović geeft de bal voor. Pantić heeft problemen om de bal te vangen. Gaćeša is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vujošević heeft problemen om de bal te vangen. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša passt de bal zonder na te denken. Grozdić is nu in balbezit. Grozdić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Celsius 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Obrenovac 57%, Celsius 43%.
Dunav Obrenovac - Celsius 0:1

49e minuut.
Grujin heeft problemen om de bal te vangen. Grujin met een sublieme pass. Krasić probeert naar een medespeler te passen. Pantić is nu in balbezit. Pantić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Obrenovac - Celsius 0:2

65e minuut.
Hadži Marković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujošević is nu in balbezit. Vujošević geeft een lange en hoge pass. Živanović rent richting de bal. Živanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Žigić passt de bal zonder na te denken. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović speelt de bal door. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jovović met een harde bal richting middenveld. Grujin rent richting de bal. Živić onderschept slim de pass. Živić passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Junuzić trapt de bal weg. Grozdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovović maakt een afschuwelijke overtreding. Jovović krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Muslin speelt de bal door. Hadži Marković rent richting de bal. Grozdić onderschept slim de pass. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. Dogančević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Obrenovac 38%, Celsius 62%.
Dunav Obrenovac - Celsius 0:2