Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: III Liga.07
  • Stadion: Crna Rupa
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
klizachi Bekanismo Bekans
343 Tactiek Bekan1
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Geck de bal. Castellón rent richting de bal. Jorović rent richting de bal. Castellón onderschept slim de pass. Castellón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:1

4e minuut.
Pažarauskas is nu in balbezit. Pažarauskas speelt de bal door. Sabov geeft een hoge lob. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap. Janković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kasalica is nu in balbezit. Girasia is nu in balbezit. Geck rent richting de bal. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:2

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasalica met de inworp. Giugia rent richting de bal. Giugia geeft de bal voor. Castellón krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Giugia geeft een lange en hoge pass. Janković met een sublieme pass. Pažarauskas rent richting de bal. Pažarauskas geeft de bal voor. Girasia kopt de bal weg. Janković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jorović probeert naar een medespeler te passen. Giugia rent richting de bal. Giugia met een sublieme pass. Girasia is nu in balbezit. Girasia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:3

16e minuut.
Pažarauskas onderschept slim de pass. Pažarauskas geeft een lange en hoge pass. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Janković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:4

21e minuut.
Pažarauskas speelt de bal door. Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón passt de bal zonder na te denken. Geck heeft problemen om de bal te vangen. Geck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Castellón de bal. Jorović rent richting de bal. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón schiet op doel. Janković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Girasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuksanović verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:5

23e minuut.
Giugia speelt de bal door. Kasalica rent richting de bal. Kasalica passt de bal in één keer door. Girasia rent richting de bal. Girasia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Trbović kopt de bal weg. Pažarauskas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orešković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kasalica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasalica met een sublieme pass. Girasia is nu in balbezit. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Janković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Castellón de bal. Castellón passt de bal met de wreef. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jorović geeft een hoge lob. Inworp. Kasalica met de inworp. Giugia rent richting de bal. Giugia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Janković trapt de bal weg van het doel. Kasalica kopt de bal weg. Vuksanović heeft problemen om de bal te vangen. Girasia rent richting de bal. Girasia schiet op doel. Janković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Giugia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vuksanović de bal. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ... Janković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:7

39e minuut.
Kasalica met een sublieme pass. Castellón rent richting de bal. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Janković met een sublieme pass. Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažarauskas met een sublieme pass. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Castellón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jorović kopt de bal weg. Kovinjalo speelt de bal door. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Paal! Girasia rent richting de bal. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Janković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:8

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Janković niet meer kan verder spelen. Protić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klizachi 80%, Bekanismo Bekans 20%.
klizachi - Bekanismo Bekans 0:8

47e minuut.
Giugia is nu in balbezit. Giugia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Geck de bal. Geck schiet op doel. Protić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:9

48e minuut.
Mrnjavčević probeert de bal aan de voet te houden. Castellón is nu in balbezit. Orešković met een sublieme pass. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kasalica kopt de bal weg. Orešković heeft problemen om de bal te vangen. Girasia rent richting de bal. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Protić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:10

50e minuut.
Pažarauskas rent richting de bal. Bezbradica verovert de bal door een tackle van achteren. Bezbradica speelt de bal door. Vićentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Caloghiru speelt de bal door. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia passt de bal zonder na te denken. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica passt de bal met de wreef. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia schiet op doel. Protić bokst de bal weg.

61e minuut.
Orešković passt de bal met de wreef. Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažarauskas passt de bal met de wreef. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:11

63e minuut.
Jorović is nu in balbezit. Castellón onderschept slim de pass. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Caloghiru met een sublieme pass. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica passt de bal in één keer door. Girasia rent richting de bal. Girasia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:12

68e minuut.
Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bezbradica. Pažarauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Giugia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Orešković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:13

73e minuut.
Vićentijević is nu in balbezit. Giugia verovert de bal door een tackle van achteren. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažarauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Girasia rent richting de bal. Girasia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:14

75e minuut.
Kasalica rent richting de bal. Kasalica passt de bal met de wreef. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:15

77e minuut.
Castellón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Girasia de bal. Girasia passt de bal in één keer door. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel. Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:16

79e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia passt de bal met de wreef. Kasalica met een sublieme pass. Girasia is nu in balbezit. Girasia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia passt de bal in één keer door. Daar is Mrnjavčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pažarauskas probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal in één keer door. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Orešković de bal. Girasia rent richting de bal. Girasia schiet op doel. Protić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:17

87e minuut.
Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović met een sublieme pass. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia schiet op doel. Protić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klizachi - Bekanismo Bekans 0:18

88e minuut.
Mrnjavčević rent richting de bal. Mrnjavčević geeft de bal voor. Giugia kopt de bal weg. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jorović de bal. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica geeft de bal voor. Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klizachi 80%, Bekanismo Bekans 20%.
klizachi - Bekanismo Bekans 0:18