Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:19
  • Competitiewedstrijd: III Liga.07
  • Stadion: FC W Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC W Jedinstvo Nova Pazova
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Petrić kopt de bal weg. Banjević is nu in balbezit. Radojčić onderschept slim de pass. Dulović rent richting de bal. Dulović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirčetić trapt de bal weg van het doel. Aligrudić kopt de bal weg. Selena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Petrić de bal. Petrić geeft de bal voor. Stević kopt de bal weg. Selena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC W - Jedinstvo Nova Pazova 0:1

13e minuut.
Stević verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović onderschept slim de pass. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC W - Jedinstvo Nova Pazova 1:1

18e minuut.
Aligrudić heeft problemen om de bal te vangen. Petrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Aligrudić probeert de bal met de borst te controleren. Aligrudić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dulović passt de bal met de wreef. Radojčić is nu in balbezit. Banjević begaat een overtreding. Banjević krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dulović onderschept slim de pass. Dulović passt de bal zonder na te denken. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić schiet op doel. Mirčetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Petrić rent richting de bal. Aligrudić onderschept slim de pass. Aligrudić probeert naar een medespeler te passen. Selena rent richting de bal. Selena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W 51%, Jedinstvo Nova Pazova 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC W - Jedinstvo Nova Pazova 1:1

61e minuut.
Banović onderschept slim de pass. Stević is nu in balbezit. Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović is nu in balbezit. Dulović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W 44%, Jedinstvo Nova Pazova 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC W - Jedinstvo Nova Pazova 1:1