Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Beograd Fortuna Petrovgrad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sekulić speelt de bal door. Klungelig pakt Jokić de bal. Kliška bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Crnčević met de inworp. Kliška is nu in balbezit. Kliška geeft de bal voor. Čelar springt en kopt de bal. Rajin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dimitrov met een snelle inworp. Ninković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninković geeft de bal voor. Antonijević is nu in balbezit. Antonijević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Omerović verovert de bal door een tackle van achteren. Omerović speelt de bal door. Čelar rent richting de bal. Čelar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Atlagić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 58%, Fortuna Petrovgrad 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Beograd - Fortuna Petrovgrad 0:0

53e minuut.
Inworp. Udovičić met de inworp. Bigović is nu in balbezit. Kliška verovert de bal door een tackle van achteren. Kliška geeft een lange en hoge pass. Rajin bokst de bal weg. Čelar heeft problemen om de bal te vangen. Čelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fortuna Petrovgrad 0:1

63e minuut.
Vučković is nu in balbezit. Vučković geeft de bal voor. Ninković probeert de bal met de borst te controleren. Antonijević rent richting de bal. Antonijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Antonijević schiet op doel. Ivaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov schiet op doel. Antonović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Beograd - Fortuna Petrovgrad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 50%, Fortuna Petrovgrad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Beograd - Fortuna Petrovgrad 1:1