Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: III Liga.07
  • Stadion: FC W Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3099
FC W klizachi
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Trbović heeft problemen om de bal te vangen. Trbović geeft een hoge lob. Vićentijević is nu in balbezit. Vićentijević haalt uit met een fantastische trap. Vasilić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Dedović begaat een overtreding. Acevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Trbović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vićentijević bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Janjetović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević begaat een overtreding. Janjetović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orešković heeft problemen om de bal te vangen. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel. Protić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Trbović speelt de bal door. Vićentijević is nu in balbezit. Valtersson probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozoljac onderschept slim de pass. Bozoljac speelt de bal door. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W 64%, klizachi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC W - klizachi 0:0

55e minuut.
Jorović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović speelt de bal door. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel. Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo speelt de bal door. Vićentijević is nu in balbezit. Vićentijević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ardalić onderschept slim de pass. Ardalić probeert naar een medespeler te passen. Dubljević met een sublieme pass. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić draait met de bal, schiet en ... Protić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanuša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jorović is nu in balbezit. Dulović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović draait met de bal, schiet en ... Protić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valtersson kopt de bal weg. Banović heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo begaat een overtreding. Acevedo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mrnjavčević speelt de bal door. Dedović is nu in balbezit. Dedović geeft een lange en hoge pass. Radojčić rent richting de bal. Radojčić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC W 49%, klizachi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC W - klizachi 0:0