Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans FC W
Bekan Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 21.6
formidable Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Dulović rent richting de bal. Tintor onderschept slim de pass. Tintor passt de bal zonder na te denken. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pažarauskas is nu in balbezit. Pažarauskas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Geck de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 1:0

13e minuut.
Banović is nu in balbezit. Kasalica is nu in balbezit. Kasalica passt de bal zonder na te denken. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ... Vasilić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel. Vasilić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 2:0

14e minuut.
Radojčić probeert naar een medespeler te passen. Dulović heeft problemen om de bal te vangen. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Jovanović trapt de bal weg. Giugia met een sublieme pass. Daar is Geck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giugia is nu in balbezit. Giugia passt de bal zonder na te denken. Petrić rent richting de bal. Castellón onderschept slim de pass. Castellón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo geeft een hoge lob. Pažarauskas rent richting de bal. Pažarauskas geeft een lange en hoge pass. Geck krijgt zijn hoofd ertegen. Vasilić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasilić speelt de bal door. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pažarauskas met de inworp. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia met een sublieme pass. Klungelig pakt Geck de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 3:0

27e minuut.
Pažarauskas geeft de bal voor. Castellón is nu in balbezit. Dubljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubljević krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia passt de bal zonder na te denken. Kasalica met een sublieme pass. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Petrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažarauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Pažarauskas passt de bal met de wreef. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ... Vasilić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 4:0

34e minuut.
Kasalica rent richting de bal. Kasalica met een sublieme pass. Giugia met een sublieme pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Vasilić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 5:0

37e minuut.
Jovanović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pažarauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giugia rent richting de bal. Giugia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica passt de bal met de wreef. Pažarauskas met een sublieme pass. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dedović heeft problemen om de bal te vangen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geck de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap. Vasilić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pažarauskas passt de bal in één keer door. Daar is Kasalica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasalica met een sublieme pass. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 31%, FC W 69%.
Bekanismo Bekans - FC W 5:0

46e minuut.
Radojčić passt de bal zonder na te denken. Kasalica rent richting de bal. Kasalica geeft de bal voor. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kovinjalo onderschept slim de pass. Kovinjalo geeft de bal voor. Geck is nu in balbezit. Geck haalt uit met een fantastische trap. Vasilić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 6:0

49e minuut.
Castellón passt de bal met de wreef. Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažarauskas passt de bal in één keer door. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Geck de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal in één keer door. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ... Vasilić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tintor met een sublieme pass. Giugia heeft problemen om de bal te vangen. Giugia speelt de bal door. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Tintor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Giugia de bal. Giugia speelt de bal door. Geck rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pažarauskas zal de hoekschop nemen. Jovanović controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pažarauskas zal de hoekschop nemen. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Banović heeft problemen om de bal te vangen. Castellón is nu in balbezit. Banović is nu in balbezit. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanović is nu in balbezit. Jovanović passt de bal in één keer door. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kasalica rent richting de bal. Kasalica geeft een hoge lob. Jovanović geeft een hoge lob. Pažarauskas kopt de bal weg. Geck is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Dubljević kopt de bal weg. Tintor rent richting de bal. Tintor geeft een lange en hoge pass. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Vasilić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Castellón kopt de bal weg. Klungelig pakt Geck de bal. Ardalić begaat een overtreding. Ardalić krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Castellón probeert naar een medespeler te passen. Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geck draait met de bal, schiet en ... Vasilić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Giugia speelt de bal door. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck passt de bal zonder na te denken. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FC W 7:0

81e minuut.
Ardalić met een sublieme pass. Giugia is nu in balbezit. Giugia probeert naar een medespeler te passen. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Banović controleert de bal met de borst. Giugia onderschept slim de pass. Giugia geeft een lange en hoge pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dedović geeft een hoge lob. Caloghiru geeft een lange en hoge pass. Castellón kopt de bal weg. Vasilić bokst de bal weg.

87e minuut.
Giugia passt de bal met de wreef. Perić is nu in balbezit. Pažarauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pažarauskas krijgt een gele kaart. Perić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrić met een snel genomen vrije trap. Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedović maakt een afschuwelijke overtreding. Dedović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 15%, FC W 85%.
Bekanismo Bekans - FC W 7:0