Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Banja Luka Sparta Beograd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Higl kopt de bal weg. Bigović rent richting de bal. Bogojević onderschept slim de pass. Luković is nu in balbezit. Luković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jorović kopt de bal weg. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac speelt de bal door. Bogojević is nu in balbezit. Bogojević haalt uit met een fantastische trap. Rajin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radaljac neemt de hoekschop. Luković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Sparta Beograd 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Higl de bal. Ninković onderschept slim de pass. Ninković passt de bal in één keer door. Antonijević is nu in balbezit. Antonijević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Higl geeft de bal voor. Radaljac rent richting de bal. Vučković begaat een overtreding. Vučković krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zavišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavišić passt de bal zonder na te denken. Jokić is nu in balbezit. Luković onderschept slim de pass. Luković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ninković rent richting de bal. Higl verovert de bal door een tackle van achteren. Higl passt de bal met de wreef. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kaluđerović met een harde bal richting middenveld. Bogojević kopt de bal weg. Daar is Cacić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luković rent richting de bal. Luković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 42%, Sparta Beograd 58%.
Real Banja Luka - Sparta Beograd 1:0

66e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučković geeft een hoge lob. Rokvić probeert de bal aan de voet te houden. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 56%, Sparta Beograd 44%.
Real Banja Luka - Sparta Beograd 1:0