Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Banja Luka Bekanismo Bekans
Normal Tactiek Bekan
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Luković is nu in balbezit. Bogojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogojević speelt de bal door. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Caloghiru met een sublieme pass. Giugia met een sublieme pass. Budimcević rent richting de bal. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Radaljac de bal. Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru geeft een lange en hoge pass. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:1

7e minuut.
Bogojević probeert naar een medespeler te passen. Luković bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón maakt een afschuwelijke overtreding. Castellón krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kiš met de inworp. Zavišić is nu in balbezit. Zavišić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ćuruvija de bal onder controle te krijgen. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:2

14e minuut.
Bogojević rent richting de bal. Geck onderschept slim de pass. Geck speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Higl de bal. Pažarauskas is nu in balbezit. Pažarauskas passt de bal in één keer door. Geck is nu in balbezit. Geck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Girasia met de inworp. Giugia met een sublieme pass. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel. Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:3

23e minuut.
Girasia geeft een hoge lob. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck passt de bal met de wreef. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Giugia speelt de bal door. Pažarauskas rent richting de bal. Pažarauskas met een sublieme pass. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:4

27e minuut.
Bogojević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luković de bal. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Girasia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girasia geeft de bal voor. Pažarauskas met een sublieme pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:5

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pažarauskas zal de hoekschop nemen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ćuruvija de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:6

34e minuut.
Pažarauskas geeft een hoge lob. Girasia rent richting de bal. Girasia geeft de bal voor. Geck heeft problemen om de bal te vangen. Geck schiet op doel. Paal! Kaluđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Budimcević kopt de bal weg. Jorović heeft problemen om de bal te vangen. Giugia is nu in balbezit. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 69%, Bekanismo Bekans 31%.
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:6

54e minuut.
Pažarauskas rent richting de bal. Pažarauskas passt de bal met de wreef. Geck rent richting de bal. Geck haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:7

55e minuut.
Pažarauskas passt de bal in één keer door. Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo geeft een hoge lob. Geck rent richting de bal. Geck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia geeft een hoge lob. Daar is Ćuruvija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón is nu in balbezit. Castellón geeft een hoge lob. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ćuruvija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Girasia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Geck is nu in balbezit. Geck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pažarauskas speelt de bal door. Sabov is nu in balbezit. Girasia is nu in balbezit. Girasia geeft een lange en hoge pass. Geck maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kovinjalo verovert de bal door een tackle van achteren. Kovinjalo geeft een hoge lob. Rokvić kopt de bal weg. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Caloghiru geeft de bal voor. Rokvić kopt de bal weg. Klungelig pakt Castellón de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ... Kaluđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:8

72e minuut.
Inworp. Pažarauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov geeft een lange en hoge pass. Budimcević kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Geck passt de bal met de wreef. Pažarauskas rent richting de bal. Pažarauskas geeft de bal voor. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Poladov speelt de bal door. Daar is Pažarauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažarauskas geeft een lange en hoge pass. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Budimcević geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Geck de bal onder controle te krijgen. Bogojević kopt de bal weg. Kasalica geeft de bal voor. Castellón springt en kopt de bal. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ćuruvija geeft een lange en hoge pass. Caloghiru heeft problemen om de bal te vangen. Caloghiru geeft de bal voor. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Kaluđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Budimcević heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:9

83e minuut.
Poladov geeft een lange en hoge pass. Pažarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažarauskas geeft een hoge lob. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jorović is nu in balbezit. Giugia verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ćuruvija de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Banja Luka 82%, Bekanismo Bekans 18%.
Real Banja Luka - Bekanismo Bekans 0:10