Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Baranda klizachi
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Martać onderschept slim de pass. Eraković is nu in balbezit. Martać is nu in balbezit. Eraković is nu in balbezit. Eraković draait met de bal, schiet en ... Protić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Jorović passt de bal zonder na te denken. Vićentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtersson probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Biševac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vićentijević is nu in balbezit. Paal!

24e minuut.
Langović passt de bal met de wreef. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Orešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać onderschept slim de pass. Martać haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bezbradica onderschept slim de pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo speelt de bal door. Vićentijević is nu in balbezit. Vićentijević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Blanuša onderschept slim de pass. Acevedo rent richting de bal. Acevedo met een sublieme pass. Vićentijević is nu in balbezit. Vićentijević draait met de bal, schiet en ... Biševac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 67%, klizachi 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Baranda - klizachi 0:0

46e minuut.
Bezbradica passt de bal met de wreef. Daar is Mrđanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrnjavčević. Mrnjavčević krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Panković rent richting de bal. Trbović onderschept slim de pass. Trbović speelt de bal door. Daar is Acevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bezbradica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valtersson de bal. Valtersson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Orešković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Orešković is nu in balbezit. Martać verovert de bal door een tackle van achteren. Martać haalt uit met een fantastische trap. Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jorović passt de bal met de wreef. Valtersson is nu in balbezit. Valtersson met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 68%, klizachi 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Baranda - klizachi 0:0