Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedinstvo Nova Pazova FK Zelembaći
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Nedić met een snelle inworp. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermezović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aligrudić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aligrudić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Špegar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vermezović onderschept slim de pass. Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivunović draait met de bal, schiet en ... Arsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirčetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - FK Zelembaći 0:1

16e minuut.
Vermezović rent richting de bal. Aligrudić onderschept slim de pass. Aligrudić met een sublieme pass. Selena bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Vermezović is nu in balbezit. Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Aligrudić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vermezović kan de bal niet met de borst controleren. Gaćeša is nu in balbezit. Aligrudić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aligrudić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kladar met een snelle inworp. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić geeft de bal voor. Selena is nu in balbezit. Selena schiet op doel. Špegar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Nova Pazova 47%, FK Zelembaći 53%.
Jedinstvo Nova Pazova - FK Zelembaći 0:1

46e minuut.
Aligrudić is nu in balbezit. Aligrudić passt de bal zonder na te denken. Vermezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Selena onderschept slim de pass. Selena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Vermezović geeft de bal voor. Inworp. Nedić met de inworp. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jovović passt de bal in één keer door. Stević is nu in balbezit. Stević probeert naar een medespeler te passen. Selena is nu in balbezit. Selena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Nova Pazova 45%, FK Zelembaći 55%.
Jedinstvo Nova Pazova - FK Zelembaći 0:1