Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Priboj kraljevi
Normal Tactiek fruska gora 2
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 30.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Waalkens kan de bal niet met de borst controleren. Catagini probeert naar een medespeler te passen. Zimonjić probeert de bal met de borst te controleren. Titirică rent richting de bal. Titirică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pečenica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predić is nu in balbezit. Dauwalder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dauwalder krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dauwalder verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Titirică de bal. Catagini rent richting de bal. Catagini draait met de bal, schiet en ... Stevanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - kraljevi 0:1

25e minuut.
Stevanović speelt de bal door. Vukas heeft problemen om de bal te vangen. Waalkens met een sublieme pass. Catagini is nu in balbezit. Catagini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pinter rent richting de bal. Waalkens speelt de bal door. Dauwalder is nu in balbezit. Catagini is nu in balbezit. Catagini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Waalkens probeert naar een medespeler te passen. Pečenica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szumański. Szumański krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Trivić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waalkens is nu in balbezit. Predić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Predić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Priboj 61%, kraljevi 39%.
Rudar Priboj - kraljevi 0:1

51e minuut.
Gluščević kopt de bal weg. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański begaat een overtreding. Szumański krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Veraja passt de bal met de wreef. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică passt de bal zonder na te denken. Catagini is nu in balbezit. Catagini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Babalj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinter met een snelle inworp. Waalkens is nu in balbezit. Waalkens geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Stevanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalj met een sublieme pass. Pinter met een sublieme pass. Catagini rent richting de bal. Catagini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zimonjić met een sublieme pass. Titirică geeft een hoge lob. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zimonjić verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Titirică de bal. Titirică haalt uit met een fantastische trap. Živanović probeert de bal met de borst te controleren. Catagini is nu in balbezit. Catagini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Priboj - kraljevi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Priboj 73%, kraljevi 27%.
Rudar Priboj - kraljevi 0:2