Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Đakovica Z Moon
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 36.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Bunjevčević probeert naar een medespeler te passen. Drinčić is nu in balbezit. Drinčić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ignjovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignjovski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vujanović rent richting de bal. Vujanović geeft een hoge lob. Drinčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakovljević de bal. Jakovljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Varga geeft een hoge lob. Ignjovski maakt een snoekduik en kopt de bal. Piger is nu in balbezit. Jakovljević onderschept slim de pass. Jakovljević schiet op doel. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Klungelig pakt Radman de bal. Radman onderschept slim de pass. Ignjovski rent richting de bal. Ignjovski haalt uit met een fantastische trap. Vučićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Paspalj de bal. Ćirić is nu in balbezit. Ćirić passt de bal in één keer door. Drinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drinčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Drinčić controleert de bal met de borst. Ignjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milošev met de inworp. Ćirić geeft een hoge lob. Ignjovski is nu in balbezit. Ignjovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Drinčić passt de bal met de wreef. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević passt de bal met de wreef. Ignjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:3

41e minuut.
Drinčić is nu in balbezit. Drinčić probeert naar een medespeler te passen. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević schiet op doel. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 67%, Z Moon 33%.
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:4

50e minuut.
Mrđanin passt de bal in één keer door. Velimirović geeft een hoge lob. Ćorović rent richting de bal. Vujin onderschept slim de pass. Vujin haalt uit met een fantastische trap. Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Piger de bal. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević geeft een lange en hoge pass. Ignjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:5

59e minuut.
Ljubinkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Milošev de bal. Milošev met een sublieme pass. Drinčić rent richting de bal. Drinčić draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mrđanin passt de bal zonder na te denken. Drinčić met een sublieme pass. Piger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:6

69e minuut.
Ćorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorović met een sublieme pass. Jakovljević is nu in balbezit. Ignjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ćirić passt de bal zonder na te denken. Ljubinkov is nu in balbezit. Ljubinkov passt de bal zonder na te denken. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ćirić rent richting de bal. Ćirić geeft de bal voor. Klungelig pakt Varga de bal. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ćirić speelt de bal door. Drinčić is nu in balbezit. Vučićević probeert naar een medespeler te passen. Vujanović geeft de bal voor. Ignjovski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Mrđanin is nu in balbezit. Drinčić onderschept slim de pass. Drinčić probeert naar een medespeler te passen. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 63%, Z Moon 37%.
Crvena Zvezda Đakovica - Z Moon 0:7