Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Radna Mala Soko Bileća
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Erceg verovert de bal door een tackle van achteren. Erceg geeft een lange en hoge pass. Buha bereikt de bal nog maar net als eerste. Buha draait met de bal, schiet en ... Praščević probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rapajić is nu in balbezit. Jaćimović onderschept slim de pass. Višekruna met een sublieme pass. Džuverović bereikt de bal nog maar net als eerste. Džuverović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Erceg rent richting de bal. Erceg passt de bal zonder na te denken. Krmpotić rent richting de bal. Ražnatić verovert de bal door een tackle van achteren. Ražnatić geeft een hoge lob. Grnčarov bokst de bal weg.

18e minuut.
Klungelig pakt Stoisavljević de bal. Stoisavljević passt de bal met de wreef. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov schiet op doel. Milinković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Radna Mala - Soko Bileća 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Radna Mala 63%, Soko Bileća 37%.
Proleter Radna Mala - Soko Bileća 0:1

65e minuut.
Džuverović rent richting de bal. Stoisavljević onderschept slim de pass. Stoisavljević speelt de bal door. Buha rent richting de bal. Buha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Radna Mala - Soko Bileća 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Radna Mala 67%, Soko Bileća 33%.
Proleter Radna Mala - Soko Bileća 0:2