Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Zvornik kraljevi
Normal Tactiek fruska gora 2
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Mančić met een snelle inworp. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić geeft een hoge lob. Brstina rent richting de bal. Brstina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chełmicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Catagini controleert de bal met de borst. Dauwalder bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Zvornik - kraljevi 0:1

37e minuut.
Szumański probeert de bal aan de voet te houden. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Daar is Chełmicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nastić is nu in balbezit. Nastić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Zvornik 68%, kraljevi 32%.
Soko Zvornik - kraljevi 0:1

51e minuut.
Dauwalder passt de bal zonder na te denken. Szumański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański geeft een lange en hoge pass. Catagini is nu in balbezit. Catagini schiet op doel. Ugrinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Titirică krijgt zijn hoofd ertegen. Ugrinović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kušljić kopt de bal weg. Inworp. Pinter met de inworp. Veraja heeft problemen om de bal te vangen. Waalkens geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Waalkens onderschept slim de pass. Waalkens passt de bal zonder na te denken. Dauwalder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauwalder geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pinter kopt de bal weg. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Catagini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Catagini neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Pinter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Presser komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dauwalder passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szumański de bal. Szumański geeft een hoge lob. Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Zvornik 77%, kraljevi 23%.
Soko Zvornik - kraljevi 0:1