Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Đakovica Soko Bileća
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Krmpotić is nu in balbezit. Krmpotić speelt de bal door. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap. Vujačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - Soko Bileća 0:1

16e minuut.
Mrđen rent richting de bal. Mrđen geeft de bal voor. Egić is nu in balbezit. Bunjevčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjevčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ignjatov rent richting de bal. Mrđanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buha verovert de bal door een tackle van achteren. Buha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vučićević de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paspalj met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Met opzet legt Janketić zijn tegenspeler op de grond. Janketić krijgt een gele kaart. Varga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Mrđanin is nu in balbezit. Šešlija onderschept slim de pass. Velimirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velimirović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Piger geeft een lange en hoge pass. Bunjevčević rent richting de bal. Bunjevčević probeert naar een medespeler te passen. Vujin rent richting de bal. Vujin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 50%, Soko Bileća 50%.
Crvena Zvezda Đakovica - Soko Bileća 0:1

63e minuut.
Paspalj passt de bal in één keer door. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piger. Piger krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mrđen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrđen geeft een hoge lob. Šešlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Paspalj onderschept slim de pass. Paspalj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crvena Zvezda Đakovica - Soko Bileća 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 39%, Soko Bileća 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crvena Zvezda Đakovica - Soko Bileća 1:1