Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Bileća Crvena Zvezda Đakovica
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Erceg is nu in balbezit. Paspalj onderschept slim de pass. Paspalj passt de bal in één keer door. Vujin is nu in balbezit. Vujin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mrđanin onderschept slim de pass. Mrđanin passt de bal zonder na te denken. Mrđen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrđen geeft de bal voor. Vujin springt en kopt de bal. Grnčarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Jovićić probeert de bal aan de voet te houden. Paspalj rent richting de bal. Buha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buha krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Višekruna passt de bal in één keer door. Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buha. Velimirović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Velimirović kan niet meer verder spelen. Mijatović komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Vujin geeft een hoge lob. Mijatović kopt de bal weg. Paspalj is nu in balbezit. Paspalj schiet op doel. Grnčarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - Crvena Zvezda Đakovica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Bileća 63%, Crvena Zvezda Đakovica 37%.
Soko Bileća - Crvena Zvezda Đakovica 0:1

49e minuut.
Egić is nu in balbezit. Egić geeft een hoge lob. Buha kopt de bal weg. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vujin is nu in balbezit. Paspalj rent richting de bal. Jovićić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujin rent richting de bal. Vujin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Piger rent richting de bal. Ignjatov onderschept slim de pass. Mijatović rent richting de bal. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Bunjevčević met een snelle inworp. Paspalj is nu in balbezit. Paspalj schiet op doel. Klungelig pakt Vujin de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mrđen probeert naar een medespeler te passen. Puhalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhalak geeft de bal voor. Vujin maakt een snoekduik en kopt de bal. Grnčarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - Crvena Zvezda Đakovica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Bileća 55%, Crvena Zvezda Đakovica 45%.
Soko Bileća - Crvena Zvezda Đakovica 0:2