Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Radna Mala Jedinstvo Titel
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Vicković met een snelle inworp. Zekić is nu in balbezit. Grkinić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučinić rent richting de bal. Vučinić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Teodorović met een snelle inworp. Rackov rent richting de bal. Vučinić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rackov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rackov kan niet meer verder spelen. Jolović komt het veld opgelopen. Rapajić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ranisavljević bokst de bal weg.

28e minuut.
Jasnić passt de bal zonder na te denken. Džuverović heeft problemen om de bal te vangen. Zekić verovert de bal door een tackle van achteren. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Radna Mala 66%, Jedinstvo Titel 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter Radna Mala - Jedinstvo Titel 0:0

51e minuut.
Džuverović speelt de bal door. Mrđen rent richting de bal. Grbović begaat een overtreding. Grbović krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Teodorović is nu in balbezit. Binić onderschept slim de pass. Binić probeert naar een medespeler te passen. Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jaćimović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cicvarić met de inworp. Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zekić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prodanović komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cicvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvarić probeert naar een medespeler te passen. Grbović is nu in balbezit. Prodanović rent richting de bal. Prodanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Radna Mala 61%, Jedinstvo Titel 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter Radna Mala - Jedinstvo Titel 0:0