Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CotijaviemMoze Provalija
Normal Tactiek 5-1-3-1
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen solid


8e minuut.
Bjetić geeft een lange en hoge pass. Adamović is nu in balbezit. Adamović met een sublieme pass. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Kondić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mirović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kljajević komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Mirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica onderschept slim de pass. Pečenica heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:1

33e minuut.
Osmajić geeft een hoge lob. Mićanović heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica verovert de bal door een tackle van achteren. Pečenica schiet op doel. Kondić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:2

34e minuut.
Radojčić passt de bal met de wreef. Adamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamović geeft de bal voor. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CotijaviemMoze 64%, Provalija 36%.
CotijaviemMoze - Provalija 0:2

55e minuut.
Ðekić rent richting de bal. Ðekić geeft een lange en hoge pass. Mirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica verovert de bal door een tackle van achteren. Pečenica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kljajević met een sublieme pass. Daar is Anđelkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamović is nu in balbezit. Adamović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:3

69e minuut.
Radojčić onderschept slim de pass. Radojčić met een sublieme pass. Bjetić geeft de bal voor. Pečenica rent richting de bal. Pečenica schiet op doel. Kondić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adamović neemt de hoekschop. Klungelig pakt Osmajić de bal. Ðekić is nu in balbezit. Ðekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bunjevčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamović verovert de bal door een tackle van achteren. Adamović geeft een hoge lob. Pečenica heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Kondić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kljajević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:4

80e minuut.
Crnomarković onderschept slim de pass. Ðekić rent richting de bal. Ðekić passt de bal met de wreef. Pečenica rent richting de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crnomarković passt de bal zonder na te denken. Osmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić geeft een lange en hoge pass. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kljajević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamović met een snelle inworp. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:5

86e minuut.
Tomić is nu in balbezit. Tomić geeft een hoge lob. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel. Kondić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bjetić is nu in balbezit. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pečenica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pečenica neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:6

90e minuut.
Adamović is nu in balbezit. Adamović passt de bal met de wreef. Daar is Pečenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert de bal aan de voet te houden. Kondić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjetić haalt uit met een fantastische trap. Kondić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Provalija 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CotijaviemMoze 67%, Provalija 33%.
CotijaviemMoze - Provalija 0:7