Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vojvodina Zrenjanin Rudar Ljig
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Olujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić rent richting de bal. Olujić onderschept slim de pass. Hercegovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegovac haalt uit met een fantastische trap. Basarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hercegovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegovac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Vulić is nu in balbezit. Vulić geeft een hoge lob. Pavličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Žakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Žakula passt de bal zonder na te denken. Šupić is nu in balbezit. Olujić onderschept slim de pass. Olujić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Francišković passt de bal met de wreef. Hercegovac rent richting de bal. Daar is Olujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olujić draait met de bal, schiet en ... Basarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vojvodina Zrenjanin - Rudar Ljig 1:0

35e minuut.
Daar is Vulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Načić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulić rent richting de bal. Hercegovac verovert de bal door een tackle van achteren. Hercegovac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Albijanić rent richting de bal. Doroslovački verovert de bal door een tackle van achteren. Doroslovački geeft een lange en hoge pass. Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Lakićević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vojvodina Zrenjanin - Rudar Ljig 1:1

45e minuut.
Kokir bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović rent richting de bal. Kokir bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vojvodina Zrenjanin - Rudar Ljig 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vojvodina Zrenjanin 48%, Rudar Ljig 52%.
Vojvodina Zrenjanin - Rudar Ljig 1:2

66e minuut.
Veljković onderschept slim de pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroslovački begaat een overtreding. Doroslovački krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kokir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokir passt de bal in één keer door. Subota is nu in balbezit. Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Albijanić speelt de bal door. Žakula is nu in balbezit. Kokir onderschept slim de pass. Kokir draait met de bal, schiet en ... Lakićević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Basarić speelt de bal door. Doroslovački heeft problemen om de bal te vangen. Albijanić rent richting de bal. Hercegovac rent richting de bal. Hercegovac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vojvodina Zrenjanin 37%, Rudar Ljig 63%.
Vojvodina Zrenjanin - Rudar Ljig 1:2