Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Kosjerić Soko Jagodina
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.7
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Tatić passt de bal zonder na te denken. Brašanac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budimcević. Brašanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Tatić komt bij de bal en schiet. Krumpirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Krumpirović speelt de bal door. Tatić kopt de bal weg. Daar is Ožegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šparović verovert de bal door een tackle van achteren. Šparović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Budimcević verovert de bal door een tackle van achteren. Budimcević geeft de bal voor. Dedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar onderschept slim de pass. Kladar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorac passt de bal zonder na te denken. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Brašanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević geeft de bal voor. Brašanac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šparović rent richting de bal. Šparović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zekić trapt de bal weg van het doel. Daar is Šparović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divac begaat een overtreding. Divac krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Šparović verovert de bal door een tackle van achteren. Brašanac is nu in balbezit. Šparović rent richting de bal. Šparović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Kosjerić - Soko Jagodina 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Dedović de bal onder controle te krijgen. Zagorac is nu in balbezit. Zagorac geeft een hoge lob. Kladar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partizan Kosjerić - Soko Jagodina 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Kosjerić 56%, Soko Jagodina 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Kosjerić - Soko Jagodina 1:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Ožegović de bal onder controle te krijgen. Divac bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeunović rent richting de bal. Kladar onderschept slim de pass. Kladar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Divac rent richting de bal. Divac passt de bal in één keer door. Simeunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar onderschept slim de pass. Kladar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Brašanac is nu in balbezit. Brašanac speelt de bal door. Šparović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Kosjerić 48%, Soko Jagodina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Kosjerić - Soko Jagodina 1:1