Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Partizan Beograd Proleter Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Avramović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milovac is nu in balbezit. Štimac begaat een overtreding. Štimac krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maletić trapt de bal weg van het doel. Milovac kopt de bal weg. Kralj is nu in balbezit. Kralj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lazović rent richting de bal. Met opzet legt Štimac zijn tegenspeler op de grond. Lazović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Partizan Beograd - Proleter Bačka Palanka 0:1

20e minuut.
Jerinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knežević is nu in balbezit. Vukelja onderschept slim de pass. Vukelja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Božić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Avramović geeft een lange en hoge pass. Krstonošić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukelja rent richting de bal. Vukelja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Ganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avramović rent richting de bal. Ganović begaat een overtreding. Ganović krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Stojaković de bal. Krstonošić met een sublieme pass. Zdravković is nu in balbezit. Kralj onderschept slim de pass. Kralj haalt uit met een fantastische trap. Tintor bokst de bal weg.

43e minuut.
Doeltrap. Zdravković met een harde bal richting middenveld. Stojaković probeert de bal met de borst te controleren. Kralj rent richting de bal. Kralj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Partizan Beograd - Proleter Bačka Palanka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Partizan Beograd 43%, Proleter Bačka Palanka 57%.
Fc Partizan Beograd - Proleter Bačka Palanka 0:2

60e minuut.
Lazović onderschept slim de pass. Lazović passt de bal in één keer door. Crkvenjakov rent richting de bal. Kralj verovert de bal door een tackle van achteren. Kralj draait met de bal, schiet en ... Tintor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Milovac is nu in balbezit. Stojaković is nu in balbezit. Stojaković speelt de bal door. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vukelja heeft problemen om de bal te vangen. Krstonošić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstonošić passt de bal met de wreef. Milovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Partizan Beograd 56%, Proleter Bačka Palanka 44%.
Fc Partizan Beograd - Proleter Bačka Palanka 0:2