Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: III Liga.09
  • Stadion: Vukovi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2951
Vukovi Partizan Lazarevac
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


39e minuut.
Bezbradica rent richting de bal. Bezbradica geeft de bal voor. Mandžo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandžo schiet op doel. Mićanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Partizan Lazarevac 1:0

41e minuut.
Babarogić met een sublieme pass. Labudović is nu in balbezit. Labudović geeft de bal voor. Repija rent richting de bal. Repija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 53%, Partizan Lazarevac 47%.
Vukovi - Partizan Lazarevac 1:0

48e minuut.
Čordarov verovert de bal door een tackle van achteren. Čordarov geeft een lange en hoge pass. Trišović kopt de bal weg. Klungelig pakt Mandžo de bal. Mandžo draait met de bal, schiet en ... Mićanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Partizan Lazarevac 2:0

51e minuut.
Čordarov rent richting de bal. Pantović rent richting de bal. Pantović passt de bal in één keer door. Mandžo rent richting de bal. Mandžo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Luka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matanović met een snelle inworp. Mrkela rent richting de bal. Mrkela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bezbradica rent richting de bal. Mandžo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radan. Mandžo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bezbradica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Čordarov probeert naar een medespeler te passen. Mrkela is nu in balbezit. Mrkela passt de bal zonder na te denken. Repija is nu in balbezit. Repija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Radan heeft problemen om de bal te vangen. Radan probeert naar een medespeler te passen. Mrkela speelt de bal door. Repija is nu in balbezit. Repija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Labudović passt de bal in één keer door. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan passt de bal met de wreef. Mrkela is nu in balbezit. Mrkela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 43%, Partizan Lazarevac 57%.
Vukovi - Partizan Lazarevac 2:0